Mecidiye İlkokulu
MECİDİYE KÖYÜ CUMHURİYET MEVKİİ LİMAN YOLU SK. EDIRNE KEŞAN MECIDIYE ORTAOKULU BLOK NO 69 KEŞAN / EDİRNE

VİZYON

· Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği ilke ve önceliklere uygun insan ve her türlü lojistik kaynak gereksinimlerini zamana, miktara ve niteliğe uygun olarak optimum maliyet düzeyinde karşılamak. · Dünyadaki teknoloji gelişmeleri sürekli inceleyerek ülke koşullarına uyarlamasını sağlamak, diğer ilgili kurum ve kuruluşlar ile koordineli çalışarak verimi arttırmak için araştırma ve geliştirme çalışmalarını teşvik etmek ve desteklemek. · Ders araçları ve malzemelerinin temin esas ve usullerini çağdaş metotlarla yürütmek ve yönetmek. · Personelini en üst düzeyde motive edici önlemleri almak, personelin hizmetiçi koşullarında mutluluğunu ve güvenliliğini sağlamak, günün gelişmiş yönetim tekniklerini yaygın katılım ve sorumluluk anlayışı ile uygulayarak bilgi üreten, paylaşmayı bilen, sürekli olarak mükemmeli arayan, kurum yapısı oluşturmaktır.

MİSYON

•Kendisine verilmiş olan görevleri ; işini seven ve eğitilmiş insan gücü ile yerine getirmek. •Okulumuzun günün koşullarına göre ortaya çıkan ihtiyaçlarını karşılamak için yeni projeler geliştirmek. •Okulumuzun geliştirilmesi konusunda diğer okullarla işbirliği imkanlarını araştırmak ve rekabet edebilir duruma gelmesini sağlamaktır.

TAM GÜN

30 KM